divendres, 27 d’abril del 2012

Master d'Estudis Territorials i de la Població: presentació edició 2012-2013

El proper dia 9 de maig Anna Cabré i Oriol Nel·lo presentaran l'edició 2012-2013 del Màster en Estudis Territorials i de la Població, organitzat pel Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona. La presentació tindrà lloc en el marc de la Fira de Postgrau de la UAB, que es celebra els dies 9 i 10 d'aquest mes.
El Màster oficial en Estudis Territorials i de la Població té per objectiu la formació de professionals en els camps de la demografia i de l'anàlisi i la gestió del territori. Els alumnes que el cursen poden escollir entre dos itineraris: Demografia, destinat a formar  investigadors i professionals en mètodes avançats de l'anàlisi demogràfica  i Ordenació del Territori, Desenvolupament Local i Planificació Territorial, que te per objectiu principal formar experts en la planificació i la gestió del territori. L'orientació d'aquesta segona especialització és eminentment aplicada i permetrà a l'estudiant la participació en l'exercici pràctic d'elaboració d'instruments de planificació d'escala territorial, com els Plans Territorials que estan vigents a Catalunya.
El programa atreu estudiants catalans, espanyols i estrangers. Ha estat en el seu marc que en l'edició d'enguany s'ha organitzat el cicle de conferències i debats "Ordenació del Territori: Teoria i Pràctica", obert a tota la comunitat universitària, en el que han participat 130 persones.
L'acte de presentació es celebrarà dimecres dia 9 de maig a les 13h a la Sala de Postgrau del Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona.